â–¡
Meteen naar de content

Volg ons!

Voor 16:00 besteld = morgen in huis!

Voor 16:00 besteld = morgen in huis!

GRATIS Verzenden vanaf €30,-

Blog: Bio Lash Events - Een jaar vol inspiratie!

Welkom bij de activiteitenblog van Bio Lash! Wij willen jullie graag een kijkje geven achter de schermen van onze geweldige events van dit jaar. Bio Lash heeft niet stilgezeten en heeft met veel plezier deelgenomen aan verschillende evenementen. Deze blog biedt een exclusieve terugblik op de ervaringen en hoogtepunten van de afgelopen maanden, waarin we hebben mogen stralen en groeien. Van waardevolle ontmoetingen tot het delen van onze geweldige producten, het was een jaar vol hoogtepunten!

Eerste fotoshoot Bio Lash November 2023:

In november 2023 hebben we een bijzondere fotoshoot georganiseerd voor Bio Lash. Aangezien we toen nog niet veel budget hadden voor modellen, hebben mijn beste vriendin Larissa, mijn schoonzusje Nada en ik de handen ineengeslagen. Samen hebben we sfeervolle beelden en productfoto's gemaakt die de essentie van Bio Lash prachtig vastlegden. Het was een creatieve en leuke ervaring, en ik ben zo dankbaar voor hun hulp!

So Drops Nano Event April 2024: Netwerken en Inspireren

In april 2024 stonden we, Esther Ras (eigenaresse van Bio Lash) en Dominique Gerrits (onze geweldige social media manager), vol enthousiasme op het So Drops event van So PR. Het was een unieke kans om onze passie voor beauty en huidverzorging te delen met een breed publiek van influencers en content creators. Wat een energie was er op het evenement!

Samen met Dominique hebben we onze prachtige gift sets, samengesteld met onze meest geliefde producten, uitgedeeld aan een aantal van de meest creatieve mensen uit de beautywereld. Het was niet alleen een fantastische gelegenheid om onze producten te laten zien, maar ook om waardevolle feedback te krijgen en nieuwe connecties op te bouwen. De reacties op onze gift sets waren hartverwarmend, en het was zo inspirerend om te zien hoeveel enthousiasme er was voor onze producten! Dit soort momenten bevestigen waarom we doen wat we doen: het creëren van natuurlijke, effectieve schoonheidsproducten waar iedereen blij van wordt.

Swing, Sip & Shine: Beautystand op het Chichi Golf Event Augustus 2024

De zomer van 2024 bracht ons naar een heel ander soort event, maar minstens zo leuk: het Swing, Sip & Shine Golfevent van Chichi in augustus 2024. Bio Lash was aanwezig met een stijlvolle beautystand, waar we onze nieuwste producten hebben gepresenteerd aan de deelnemers. Het leuke was dat mijn vader mee ging, want hij had mij geholpen met de Bio Lash stands. Dit golfevent bood een perfecte setting om met de bezoekers in gesprek te gaan en hen persoonlijk kennis te laten maken met onze producten.

Het was fantastisch om te zien hoe enthousiast de dames van het event reageerden op onze producten. We hebben leuke gift sets uitgedeeld, vol met essentials die perfect zijn voor een dag op de golfbaan of een ontspannen middag thuis. Deze ervaring gaf ons de kans om onze liefde voor beauty op een speelse manier te delen en tegelijkertijd waardevolle nieuwe contacten op te doen in een sportieve omgeving.

Terug naar So Drops Bratz: September 2024 - Een sterker team dan ooit

In september 2024 waren we weer van de partij op het So Drops event. Dit keer voelde het alsof we nog sterker in onze schoenen stonden, mede dankzij de steun en samenwerking met Dominique. Haar energie en passie voor wat we doen, zijn niet te evenaren. We zijn een echt team en vullen elkaar perfect aan. Het was een geweldige dag vol interactie met nieuwe en bestaande influencers, waar we opnieuw onze Bio Lash producten in de schijnwerpers konden zetten.

Dominique en ik hebben samen opnieuw talloze gift sets uitgedeeld en konden zo nog meer mensen kennis laten maken met de kracht van onze natuurlijke verzorgingsproducten. Deze events zijn voor ons niet alleen leerzaam, maar ook een enorme boost voor onze motivatie en creativiteit. We zijn vastberaden om Bio Lash nog verder te laten groeien en nog meer mensen te inspireren met onze producten.

Bio Lash in de Grazia: Een Grote Mijlpaal in Oktober 2024

We hebben fantastisch nieuws te delen: Bio Lash stond in oktober 2024 in de Grazia! Dit is voor ons een enorme mijlpaal die de groei en erkenning van ons merk in de beauty-industrie onderstreept. Het is geweldig om te zien hoe al onze inspanningen en de passie die we hebben gestoken in onze producten en evenementen nu worden gewaardeerd op zo’n prestigieus platform.

Het feit dat we nu in de Grazia staan, bevestigt dat we op de goede weg zijn. We kijken ernaar uit om deze momentum vast te houden en nog meer mensen kennis te laten maken met onze natuurlijke en effectieve schoonheidsproducten. Dit is een moment om te vieren, en we zijn dankbaar voor alle steun die we hebben gekregen op onze reis!

Waarom deze events zo belangrijk zijn voor Bio Lash

Door aanwezig te zijn op deze evenementen kunnen we niet alleen onze producten aan een breed publiek presenteren, maar bouwen we ook waardevolle relaties op met influencers en potentiële klanten. Deze connecties zijn van cruciaal belang voor de groei en zichtbaarheid van Bio Lash in de beauty-industrie. We blijven onze producten verbeteren en ons netwerk uitbreiden, zodat we iedereen kunnen voorzien van de beste natuurlijke schoonheidsproducten.

Tot 6 weken resultaat

Afhankelijk van de wimpercyclus hebben de meeste klanten tot 6 weken mooi resultaat.

8500+ tevreden klanten

Wij hebben inmiddels 8500+ tevreden klanten in Nederland en Belgie. Gemiddeld beoordeeld met een 4,9 van de 5 sterren.

Vegan, diervriendelijk en CE-keurmerk

Onze producten zijn diervriendelijk, CE-gecertificeerd en vegan!

Meer info